Op zaterdag 9 november 2024 presenteert ons orkestcollectief twee bijzondere concerten met het thema Fantasie – een ervaring vol muziek en verhalen die je niet wilt missen!

Middagvoorstelling (15:15 uur):
Onze middagvoorstelling is speciaal gericht op kinderen, ouders, opa’s en oma’s. Laat je meevoeren door de prachtige klanken van een volledig orkest, terwijl een verteller de fantasie van jong en oud prikkelt. Dit laagdrempelige concert, met een toegangsprijs van slechts vijf euro, is de perfecte gelegenheid om samen met het hele gezin te genieten van muziek.

Avondvoorstelling (20:00 uur):
’s Avonds nodigen we volwassenen uit voor een uitgebreidere en intensere muzikale ervaring. Deze voorstelling heeft een langere speelduur en biedt een diepere duik in het thema Fantasie. Laat je betoveren door het orkest en de verhalen die speciaal voor deze gelegenheid zijn gekozen. Een onvergetelijke avond voor alle muziekliefhebbers.

Of je nu met je kinderen komt in de middag of een avondje uit plant voor jezelf, deze concerten zijn een unieke kans om de magie van muziek te beleven. Reserveer je tickets en geniet van een dag vol verbeelding en klank!

Beide concerten zullen plaatsvinden in het CKC in Zoetermeer.

Kaarten te koop voor het middagconcert:

Kaarten te koop voor het avondconcert

U moet een widget, rij of vooraf gebouwde layout toevoegen voordat u hier iets ziet. 🙂