Shaffy Brass

Op 4 maart 2023 brengt het Orkestcollectief Zoetermeer samen met Micheline van Hautem het ‘Shaffy & Brass’ programma in het Stadstheater van Zoetermeer

Volgend op het succes van Brel & Brass waar we als orkest in 2019 aan deelgenomen hebben, is Shaffy & Brass het nieuwe project van zangeres Micheline Van Hautem met aan haar zijde bastrombonist Jos Jansen.

Liederen als “Sammy”, “We zullen doorgaan”, “Laat me”, “Zing, vecht, huil,…” en “Pastorale” klinken prachtig omringd door vurige koperarrangementen. Alle arrangementen zijn nieuw en speciaal voor Shaffy & Brass geschreven door toparrangeurs Peter Habraken, Jan Nellestijn en Guus Janssen.

Speciale gast op Shaffy & Brass is de fenomenale bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, zowel in binnen- als buitenland.

Brel & Brass bleek een gouden formule en is inmiddels de grens van 100 edities gepasseerd met even zoveel lokale of regionale orkesten. Nu is het beurt aan de gloedvolle muziek van Nederlands meest flamboyant artiest Ramses Shaffy in combinatie met het warme, maar vaak ook spetterend koper van het orkest.